Kontakta mig

 

Verifiera och skicka

Sök till ungresurs.nu – för dig som vill bli volontär

Vad roligt att du är intresserad av att söka till ungresurs!
Fyll i formuläret via länken nedan, skriv ut, skriv på och skicka in via post. OBS! Dokumentet måste vara påskrivet!

Vissa webbläsare krånglar, använder du exempelvis Firefox som webbläsare måste du öppna dokumentet i en extern pdf-läsare för att det skall gå att fylla i.

Formuläret skickas via post till: Helsjön folkhögskola, Helsjön 1, 519 90 Horred
Märk kuvertet ”Ansökan ungresurs”. Sista ansökningsdag är 15 april.

 

> Ladda ner ansökningsformulär här

 

Vad händer sen?
När ansökningarna kommit in läses dem igenom av handläggaren. Du blir kallad till en intervju som hålls i respektive stift. När alla intervjuer är genomförda går handläggaren igenom samtliga ansökningar, både från församlingar och sökande, och försöker matcha de sökande och deras önskemål med de behov och önskemål församlingarna har. Därefter presenteras en förslagsplacering och och båda parter behöver lämna besked om de accepterar denna för att den skall bli permanent.

Var sker intervjuerna?
Varje hemstift genomför intervjuer med de sökande i det egna stiftet. Därför är det viktigt att du fyller i vilket stift du kommer ifrån. Har du frågor om detta, kontakta oss på info@ungresurs.nu

När börjar året?
Året som ungresurs börjar i mitten av augusti och avslutas i mitten av juni. Start- och slutdatum varierar i samråd med din församling, men kom ihåg att det är obligatoriskt att delta i introduktions- och avslutningskurs.